Home - Schweiz - Ticino

Campingpladser i TICINO

Schweiz: Regioner

Ticino: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Ticino!

Ticino er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Ticino giver mulighed for at tilbringe din ferie i den sydligste kanton i Schweiz, der ligger på grænsen til de italienske regioner Piemonte og Lombardiet. Kanton Ticino, der værdsættes af campister hele året for de fascinerende søer og Alperne, der er ideelle til vandreture i sommermånederne og til ski om vinteren, fascinerer både med naturlandskaberne og med stedets kunst og kultur, som viser tydelige tegn på italiensk påvirkning.

Campingpladserne i Kanton Ticino ligger især langs bredden på og i nærheden af de to største søer: Maggiore-søen og Luganosøen, begge beliggende i det sydlige område og delt med Italien. Med hensyn til størrelse og popularitet blandt turister er den schweiziske del af Maggiore-søen det mest eftertragtede af dem, der vælger at tage på campingferie i Ticino: byen Locarno og dens omgivelser byder på det ideelle klima og miljø både til afslapning og aktive ferier. Feriestedet Locarno med dets mange indkvarteringsfaciliteter, beværtninger og tjenesteydelser, såsom adgang til færger til ture på Maggiore-søen, er gæstfrit og livligt, takket være de mange arrangementer og festivaler, der arrangeres i løbet af året. Det samme gælder for den nærliggende by Ascona, der ligger smukt i den romantiske bugt, ligesom også Brissago er meget interessant for turister med sine karakteristiske stræder og maleriske øer, der huser en meget smuk botanisk have. Der er mange karakteristiske landsbyer at besøge på Ticino-siden af søen og Lago Maggiore Express til bådture og togture, giver mulighed for at opleve de vigtigste landsbyer, udover dem, der er på det italienske område.

Campingpladserne ved Luganosøen, derimod, giver mulighed for at kombinere ferie i naturen ved søen, der ligger ved den nordlige spids af Canton of Ticino, og for at opleve byen Lugano. Lugano er et vigtigt økonomisk og kulturelt centrum på nordbredden, hvor der arrangeres udstillinger med stor appel, men det er også en rolig by med parker og søbredden, der går langs Belvedere-haven. Lugano-søen er den ideelle destination for vandreture, takket være skønheden ved søen og bjergene, der omgiver den: Monte Generoso, Monte San Salvatore, Monte Brè og Monte San Giorgio, der er forbundet med togbaner og kabelbaner, byder på betagende udsigt og ideelt terræn til en full immersion i naturen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l