Home - Schweiz - Valais

Campingpladser i VALAIS

Schweiz: Regioner

Valais: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Valais!

Valais er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Valais byder turister velkommen til den sydvestlige del af Schweiz, i kantonen på grænsen til Italien og Frankrig. Kanton Valais er ideel til ferie i naturen med afslapning og vandreture, og byder på spektakulære landskaber i Rhône-dalen og de Pennine Alperne. Det er netop campingpladserne i Rhône-dalen og i nærheden af de vigtigste bjergområder, der tiltrækker det største antal turister i Valais, tiltrukket af over 8000 km vandrestier, der krydser postkortlignende omgivelser.

Kanton Valais placering er privilegeret: Solrig, rig på vandløb, gletsjere og spa-centre med stor appel, kantonen er et paradis til udendørsferie. Langs Rhiedalen ligger floden, der krydser regionen. Der er også byer med stor charme og vinmarker, hvis frugter bliver til prestigefyldte vine som Fendant del Vallese eller Petite Arvine. Ved floden Rhinen ligger også hovedstaden Sion, en fascinerende by takket være den ekstraordinære blanding af kunst, natur og kultur: blandt de ældste byer i Schweiz og en korsvej mellem de vigtigste turistmål i Valais, byen Sion fortjener at blive oplevet takket være dens historiske centrum, monumenterne og maden og vinen. Alle turister, der besøger hovedstaden i kantonen Valais, vil huske Sions to vartegn, begge placeret højt oppe, Tourbillon Slottet og Valère Basilikaen.

Campingpladserne ved Genfersøen og i nærheden af bjergsøerne giver også mulighed for at se helt unikke scenarier  og steder med høj naturværdi såsom naturreservaterne: Naturparken i Binn-dalen og Naturparken Pfyn-Finges er ideelle til dem, der elsker natur og udflugter. Vinteren i kanton Valais er ligeså fascinerende som sommeren, og dette takket være de mange toppe i over 4000 meters højde og på de verdensberømte skiområder. Blandt de mest populære turistmål for skiløbere og bjergelskere vil vi understrege Zermatt og Crans-Montana.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l