Home - Danmark

Campingpladser i DANMARK

/

4

Resultater 1 til 8 af 27

Danmark: Regioner

Danmark: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Danmark!

Danmark er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladser og turistlandsbyer i Danmark er udbredt i hele landet, især langs Østersøen og Nordsøen, hvor de giver nem adgang til fascinerende landskaber i mødet mellem havet og naturen. De er ideelle for turister på udkig efter afslapning og for dem, der elsker vandreture, de danske campingpladser giver mulighed for at opleve de mange skønheder i Skandinaviens sydligste land, som består af halvøen Jylland, der grænser mod Nordtyskland, samt en gruppe af mere eller mindre store øer. Sjælland og Fyn er de store øer, hvor der er mange campingpladser og ferielandsbyer.

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Danmark er talrige og kan alle byde på ekstraordinære oplevelser. Hvert år vælges de af turister, der er ivrige efter at tilbringe deres ferie i Danmark, og af de der rejser fra Centraleuropa til Skandinavien gennem Øresundsstrædet, der adskiller Sjælland fra Sverige. Lad os starte med campingpladserne ved København, der ligger på Sjællands østkyst og er en af de mest beboervenlige og hyggeligste europæiske hovedstæder. Her kan man tage rundt i byen på cykel for at udforske de vigtigste turistattraktioner: den berømte Lille Havfrue ved havneindsejlingen til den charmerende gamle bydel med historiske bygninger, op til Tivoli, hvor du kan tilbringe familietid i forlystelsesparken, der åbnede i 1843. Men København er også en moderne og levende by, hvor man kan nyde de bedste skandinaviske retter og besøge alternative kvarterer som Christiania.

Selvfølgelig er Købehavn "hygge", en dansk term, som betyder god atmosfære, og København er den klassiske prikken over i’et ved ethvert besøg i Danmark, en nation, der lader sig udforske med utrolige ruter til fods og på cykel. Fra Sjællands og Fyns kyster til Jyllands forskellighed, det danske landskab er som et postkort, uforglemmelig ligesom nogle oplevelser: fra sort sol-fænomenet i Tøndermarsken, med fugle, der mørkner himlen i  Nationalparken ved Vadehavet forår og efterår, til jagt efter rav i Vestjylland og på Kattegats kyst til mountainbike stier gennem de danske skove. For naturelskere skal til sidst nævnes campingpladserne på Færøerne, en garanti for en ekstraordinær ferie. Denne danske øgruppe, der ligger i Nordatlanten mellem Island og Norge, er en perle af sjælden skønhed!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l