Home - Grækenland

Campingpladser i GRæKENLAND

/

6

Resultater 1 til 8 af 47

Grækenland: Regioner

Grækenland: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Grækenland!

Grækenland er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Der er stadig flere campingpladser og turistlandsbyer i Grækenland og de byder på smukke strande, drømmeøer med hvide landsbyer, der er hyggelige at besøge og gamle karakteristiske marinaer. I Grækenland kan du opleve ægte Middelhavsmentalitet, afslappet og indbydende.

Campingpladserne i Athen, landets hovedstad, giver mulighed for at udforske den berømte by, civilisationens vugge, og opholder sig i den omgivende natur, langt fra smog og kaos. Athen er en kunstby ideel for dem, der elsker kultur og historie. Den har en uendelig mængde af antikke monumenter, såsom Akropolis og Parthenon, som du kan besøge takket være de ofte organiserede ture fra campingpladserne, hvor du bor.

Campingpladserne på Korfu giver dig mulighed for at nyde en ferie på en af de smukkeste og stadig lidt uberørte øer i Grækenland. Hvis man har en campingplads som base, kan man let tage hele øen rundt ved at leje en scooter, en quad eller en bil.

Campingpladserne i Grækenland er især kendetegnet ved de smukke pladser, hvor turisterne kan opstille deres telt, men ofte er der også mulighed for at leje en bungalow eller en campingvogn.

Campingpladserne på øen Kreta er absolut også et besøg værd. De ligger langs kysten og også delvist inde i landet, men de mest synlige er campingpladserne ved Samaria kløften, et af de mest betagende landskaber på øen.

Campingpladserne og ferielandsbyerne på Pelion en halvø, der er et mindre turistet område end de andre, bør tages i betragtning, hvis du ønsker at fordybe dig i den mest uspolerede natur i hele Grækenland. Turistfaciliteterne er tilpasset de eventyrlystne, der ud over at kunne slappe af, også mulighed for at besøge de smukke områder, som naturen tilbyder: Smukke bjerge, spektakulære vige og bugter, der ligger beskyttet af klipper.

Landskabet, der kendetegner de græske øer består af smukke strande, krystalklart vand og smukke olivenlunde, og det hele er krydret med et mildt klima, der giver dig mulighed for total afslapning på din ferie. Du skal blot vælge den ø, der tiltrækker dig mest!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l