Home - Schweiz

Campingpladser i SCHWEIZ

/

6

Resultater 1 til 8 af 44

Schweiz: Regioner

Schweiz: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Schweiz!

Schweiz er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Schweiz byder på full immersion i det frodige landskab i et af de grønneste lande i Europa, som ligger tæt på Alperne og er pakket med smukke panoramaer. Ideelle steder til dem, der elsker vandreture og afslapning. Ferie i Schweiz giver mulighed for at rekreere krop og sjæl fra den daglige stress, takket være udendørs aktiviteter og mange velværefaciliteter. Campingpladserne i Schweiz tilpasser sig alle årstider, for at tilbyde turister alt, hvad de behøver for at nyde deres sommerferie, eller utrolige vinterferie på de mest berømte skisportssteder.

Hjemland for økoturisme og udflugtsture, til fods eller på cykel, Schweiz tilbyder naturskønne ruter, der overbeviser selv de mest krævende turister. I løbet af sommeren og i de varmere måneder byder Schweiz på smukke bjerge, grønne bakker og dale, der krydses af fascinerende vandløb: søer, floder og vandfald byder på betagende udsigter og kan udforskes under udflugter, der ofte starter lige fra campingpladser med organiserede ture. Blandt de store søer i Schweiz, anbefaler vi søen Oeschinen-søen i Kandersteg, en perle midt i Alperne, men også de mere tilgængelige søer, såsom de elegante søer i Geneve, Lugano, Zürich og Konstanz, den karakteristiske sø Thun og Vierwaldstättersøen (eller Lucerne). Små eller store, nemme at nå eller godt gemte i bjergene, søerne i Schweiz er vartegn for turister, og det er ikke tilfældigt, at de fleste af de schweiziske campingpladser og ferielandsbyer ligger direkte ud til søerne.

Hvis sommeren i Schweiz er kendetegnet af naturens grønne farver, er vinteren kendetegnet af den hvid sneen i store mængder. De snedækkede landskaber og landsbyer byder hvert år velkommen til turister fra hele verden, som tiltrækkes af de hyggelige men elegante alpine strukturer, hvoraf mange er placeret tæt på de store skisportssteder i Schweiz: St. Moritz, Zermatt, Adelboden, Gstaad, Saas Fee, Leysin og Klosters er nogle af de mest berømte skisportssteder i landet med et ekstraordinært kald til vintersport.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l