Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Frankrig: Regioner

Corse-du-Sud: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Corse-du-Sud!

Corse-du-Sud er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Naturattraktioner

Mundene ved Bonifacio, sydpå, adskiller Sardegna fra Korsika og er kendt som et af de farligste havområder, grundet de stærke strømme og stenene, der skjuler sig under havets overflade. Men landskabet som tegnes af kysten er fortryllende, og stenene er at finde i himmelblåt, klart vand.
I Mundene ved Bonifacio findes også øen Lavezzi, en stengruppering af særlig smuk karakter og favorit turistmål for turister der vælger Korsika syd som mål for deres ferie. I vandet ved Lavezzi og den tætvedliggende ø Cavallo kan man prøve at dykke.
Cucuruzzu er et arkælologisk område, en landsbyfæstning fra hvilken man har en fantastisk udsigt over det omkringliggende territorie; det kan nåes via en sti, der fører til en lille trappe, hvorfra man kommer frem til små hytter og barer.

De smukkeste strande

Mod syd finder vi 3 km af Palombaggia-strand, med hvidt sand der langsomt nedbrydes i det tyrkise og krystalklare havvand, Piantarella-stranden, hvorfra man via havet kan nå øen Piana og Tonnara-stranden, som er ideel for drage- og windsurfelskere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l