Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Frankrig: Regioner

Korsika: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Korsika!

Korsika er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne på Korsika er blandt de mest populære i Frankrig til badeferier, da de byder turister velkommen på den fjerde største ø i Middelhavet. Korsika, som ligger nord for Sardinien, som den er adskilt fra af Bonifacio strædet, skiller sig ud for sit milde klima, vild natur og det klare hav, der byder på glimt af postkortligninde landskaber, karakteriseret ved de caribiske farver. Campingpladserne på Korsika ligger hovedsagelig på kysten, få meter fra havet og har ofte direkte adgang til stranden og til uforglemmelige ferier.

Det nordlige Korsika er ideel for dem, der elsker udendørsferie og som søger campingpladser, der både tilbyder nem adgang til vandet og til baglandets natur, i en ideel kontekst, hvor man kan afveksle  dage på stranden med udflugter i det grønne. På denne del af øen står Monte Cinto med de karakteristiske bjergsøer, der hvert år er en destination for turister, der elsker aktive ferier.

Campingpladserne og ferielandsbyerne på det sydlige Korsika giver derimod mulighed for at nå nogle af de mest berømte strande på øen, hvilket gør dem ideelle til en uforglemmelig ferie ved havet. Også her er kombinationen af havet og naturen fascinerende, men det er sandstrandene og havbunden, der tiltrækker turisterne, da de egner sig til dykning, især på kyststrækningen, der går fra Bonifacio til Porto-Vecchio. Faktisk giver campingpladserne i det sydlige Korsika mulighed for at tilbringe dagene på fortryllende strande og bugter som: A Testa Strand, Sperone Strand, Piantarella Strand, Calalonga Strand, Santa Giulia Strand, Tonnara Strand og Rondinara Bugten.

Enkelhed og tradition gælder i køkkenet og også når det kommer til gæstfriheden på campingpladserne på Korsika, som er ideelle til dem, der ønsker at opleve naturen i baglandet, med vandre- og cykelture, samt byerne. Med hovedstaden Ajaccio, der er rig på historie og beliggende på øens vilde vestkyst, fortryller Korsika med skønheden på steder som Bonifacio med de karakteristiske hvide klipper og op til Porto-Vecchio, Bastia, Calvi, Ile-Rousse og Sartène, alle med karakteristika, der gør dem usædvanlige.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l