Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Frankrig: Regioner

Haute-Corse: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Haute-Corse!

Haute-Corse er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Naturseværdigheder på Korsika

Capo Corso er Korsikas nordligste halvø, og pga. dens særlige kendetegn er den defineret som "øen indeni øen": Doganieri-stien, der gør det muligt at rejse ud til den yderste spids, de små landsbyer der ligger på række på kysten og inde i landet, de 19 bådpladser, de 7 vindmøller, kirkerne og slottene gør dette stykke land til noget helt specielt.
Inde i Korsikas regionalpark finder vi, igen, Scandola naturreservat, det første europæiske naturreservat der omfatter både et jordområde og et maritimt område. De talrige grotter, de små øer og bugterne karakteriserer dette landskab, som er blevet en del af verdens naturarv.
Piana-kløfterne, på den vestlige kyst, er en meget sjælden geologisk formation, udgjort af klipper af rød granit, som også er blevet anerkendt af Unesco som verdens naturarv.

De smukkeste strande

Blandt de smukkeste strande nordpå finder vi Saleccia-stranden, inde i Agriates-ørkenen, det beskyttede område der kan nåes via havet eller via en grøn sti midt i naturen og ikke mindst Ostriconi-stranden, med fint sand, lukket inde i en bugt og beskyttet af Peraiola vig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l