Home - Gardasøen

Campingpladser i GARDASøEN

/

6

Resultater 1 til 8 af 45

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Gardasøen: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Gardasøen!

Gardasøen er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Gardasøen, som ligger mellem tre regioner (Lombardiet, Trentino-Alto-Adige og Veneto) er den største sø på italiensk territorium. Den karakteristiske langstrakte form skyldes dens glaciale oprindelse og minder om en fjord i Nordeuropa. Campingpladserne og turistlandsbyerne ved Gardasøen giver dig mulighed for at udforske dette meget varierede område fra bred til bred.

Det er ikke kompliceret at planlægge en ferie ved Gardasøen: fra et hvilet som helst udgangspunkt, som man kan vælge afhængigt af hvor man kommer fra, tager man bare vejen strada Gardesana , der går hele vejen omkring søen.

Hvis du bor på en af campingpladserne på vestbredden i Lombardiet, er Sirmione det mest stemningsfulde sted. Den ligger yderst på en tynd halvø i søen og er berømt for det historiske centrums skønhed, som stammer tilbage til middelalderen. Den huser badene Terme di Catullo, resterne af den antikke romerske villa, hvor den berømte digter boede. Mod Nord ligger byen Salò, som ikke kun er berømt for det historiske centrum, men også for i et og et halvt år at have været hovedstand i Den italienske socialrepublik under Mussolini mod slutningen af Anden Verdenskrig.

På Tentino-siden af søen er de vigtigste turistcentre Riva del Garda, en kendt badeby, der er specielt godt udstyret til windsurfing, og Torbole, en by, der især er kendt for sine kurbade.

Hvis du derimod bor på en af campingpladserne eller ferielandsbyerne på Veneto-siden af Gardasøen, bør du besøge et af de mest berømte steder ved søen: Malcesine, som er berømt for sin smukke beliggenhed og slottet Castello Scaligero med middelalderlige oprindelse, og som var en kilde til inspiration for den tyske forfatter Johann Wolfgang von Goethe. På samme bred finder vi Torri del Benaco, hvor Benaco er søens gamle latinske navn. Længere mod syd er kommunen Garda, som omfatter en stor arkitektonisk arv med kirker, villaer, aristokratiske paladser og halvøen Punta San Vigilio, og i nærheden, Bardolino, en smuk by, som også lægger navn til den berømte vin produceret i dette område af Italien.

Hvis man bor på en af campingpladserne ved Gardasøen med børn, bør man ikke gå glip af en tur til Gardaland, en forlystelsespark på halvvejen mellem Pacengo og Peschiera del Garda.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l